AluPal - Säker för både häst och ryttare!!

AluPal, Alukin hinderDet här är ridpallen som är specifikt utvecklad till förmån för ridsporten, konstruerad med säkerheten i fokus! Varken häst eller ryttare kan fastna och göra sig illa. Pallen kan inte tippa, inte ens om du skulle råka ställa dig på en kant. Fotstegen är försedda med halkskyddande durkplåt.

Praktisk
AluPal är den perfekta följeslagaren att ha med sig på tävling! Med två separata stuvfack har du möjlighet att få med dig det mesta du behöver ha med i prylväg. Den är enkel att hålla ren och med dräneringshål i botten kan du snabbt spola ur den från smuts och lera från använda benskydd, borstar eller skor.

I var sida finns öppningar som fungerar som handtag. Igenom dessa kan du fästa ett cykellås om du vill låsa fast pallen. Stuvfacken kan också förses med hänglås.

Botten är försedd med gummifötter så att den inte skramlar när du drar den över betonggolvet i stallet.

Hållbar
Pallen är svetsad i 3mm aluminium och tål på så sätt tuffa tag, till exempel om den skulle bli utsatt för sparkar eller bli översprungen av en häst. Den tål också att stå ute i alla väder! Till och med nästa generation kommer med fördel att kunna nyttja just din pall.

Ergonomisk
Tack vare den ergonomiska utformningen är pallen lätt att bära. Du håller den tätt mot kroppen och på så sätt avlastar du din rygg när du bär den fylld med saker.

Unik
Varje pall är i sig unik! Pallens skylt förses med ett eget nummer, som registreras på ägarcertifikatet som medföljer varje köp. Du kan också få din pall med graverad namnskylt.

Håll utkik
Vi planerar att lansera fler smarta produkter till förmån för ridsporten, så lägg AluPal på minnet!